Desviaments de trànsit per garantir la seguretat amb motiu de la celebració de la Mitja Marató de Lleida

Desviaments de trànsit per garantir la seguretat amb motiu de la celebració de la Mitja Marató de Lleida

 

• Aquest diumenge la Guàrdia Urbana organitza un operatiu de circulació amb recomanacions per als conductors i conductores

 

La celebració de la Mitja Marató de Lleida obligarà a fer diversos talls i desviaments de la circulació aquest diumenge a Lleida. La competició atlètica, de 21 km, transcorrerà íntegrament pels carrers de la ciutat. L’itinerari de la competició, que s’iniciarà a les 10 hores, és el següent: Av Rovira Roure (Sortida), Passeig de Ronda, carrer Cardenal Cisneros, carrer Joc de la Bola, Av. Ciutat Jardí, carrer Til·lers, carrer Periodista Trapa, carrer Victòria Kent, Av Germanies, Av. Pinyana, Av. Balàfia, carrer Baró de Maials, Av. Tortosa, carrer Corregidor Escofet, Av. Tortosa, Pont Pardinyes (fins rotonda Masanés), Camí de Granyena, av. Victoriano Muñoz, Camí de Picos, Av. Garrigues, plaça Bores, Av. Tarradellas, Camí de Granyena, Pont de Príncep de Viana, plaça Ramon Berenguer IV, Rambla Ferran, Av. Francesc Macià, plaça Agelet i Garriga, Av. Madrid (fins al pas de vianants de la plaça Espanya), Av. Madrid, plaça Agelet i Garriga, Av. Francesc Macià, Rambla Ferran, carrer Príncep de Viana, plaça Europa, Passeig de Ronda, Av. Rovira Roure (Arribada).

La cursa popular (5 km) transcorrerà per l’avinguda Rovira Roure (Sortida), Passeig de Ronda, carrer Cardenal Cisneros, carrer Joc de la Bola, av. Ciutat Jardí, carrer Til·lers, carrer Dr. Fleming, Passeig de Ronda i l’avinguda Rovira Roure (Arribada).

Desviaments previstos

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dos curses hi ha previstos els següents desviaments:

1.- Sobre les 19 hores del dissabte dia 18 es procedirà al tall de trànsit de l’avinguda Rovira Roure, tram comprès entre l’avinguda Onze Setembre i Passeig de Ronda per facilitar les tasques de muntatge de tota la infraestructura de sortida i arribada de la cursa. El tall de dissabte només afectarà a la calçada de sentit d’entrada a la ciutat. El tall de l’altre sentit circulatori es completarà el propi diumenge a partir de les 8 hores i es mantindrà tallat i desviat fins que hagi finalitzat la cursa i les tasques de desmuntatge (aprox. les 14 hores).

2.- A partir de les 8.30 hores es procedirà al tancament del sector interior de Ciutat Jardí tant des de la rotonda d’Onze de Setembre amb Joc de la Bola com des de la rotonda de la N-240 amb el carrer Olivera. També es desviarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes des del polígon El Segre, a l’altura de la rotonda de l’antiga COPAGA, així com l’Av. Tarradellas i Av. Victoriano Muñoz des de la Carretera LL-11.

3.- A partir de les 8 hores es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de cursa per la Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. Blondel, Av. Madrid i carrer Príncep de Viana on la calçada quedarà dividida de manera que es compaginarà el pas de la cursa amb la circulació de vehicles. Per a fer-ho possible es desviarà el trànsit de l’Av. Garrigues des de la rotonda de l’Av. Barcelona, a l’Av. València i a l’Av. Madrid des de la Pl. Espanya.

4.- A les 10 hores i fins aproximadament les 11, els Mossos d’Esquadra procediran a tallar el trànsit de la N-240 (A-22) d’entrada a la ciutat, a l’altura de Les Basses, orientant-lo cap a l’Autovia A-2, per a que entri a la ciutat per la LL-11 o altres vies.

5.- Com a criteri general, partir del moment de la sortida de la cursa es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva moments abans de que el cap de cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l’hagi superat.

6.- Al pas de cursa per la Rambla Ferran, Av. Francesc Macià i Av. Madrid, es mantindrà el trànsit rodat que s’incorpori des del carrer Príncep de Viana i carrer Anselm Clavé, però aquest haurà de circular obligatòriament fins a la plaça Espanya, lloc des d’ on podrà circular amb normalitat. En el sentit contrari no es permetrà circular més que al trànsit residual de la zona del barri de Noguerola, el qual podrà sortir del barri en direcció a la plaça Agelet i Garriga per l’Av. Segre, seguint les indicacions dels desviaments habilitats.

7.- Al carrer Príncep de Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit plaça Ramon Berenguer IV. El sentit contrari estarà reservat a la cursa, i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la plaça Europa en direcció Passeig de Ronda.

Itinerari Autobusos de Lleida

Línia 1 

Recorregut normal. Aturades puntuals.

Línia 2

Recorregut de l’Av. de Madrid, Plaça Exèrcit, Gran Passeig de Ronda, carrer Príncep de Viana, Av. Sant Ruf, Rambla de Ferran, Av. Francesc Macià, Av. de Blondel i Av. de Madrid.

En el moment que es pugui passarà per Cappont. Aturades puntuals.

Línia 4

De 9.30 a 11.00 no circularà. D’11 a 13.30 recorregut de Mariola fins Plaça Ricard Viñes.

Línia 5

No circula de les 9.30 a les 13.30 aproximadament.

Línia 6

Recorregut des de la Bordeta fins la plaça Ricard Viñes.

Línia 7

Un bus farà el recorregut A i l’altre el recorregut B.

Recorregut A: de Magraners fins Plaça Ricard Viñes.

Ens desviaran per Doctora Castells (fer les parades), Pont Universitat i fins Plaça Ricard Vinyes.

Recorregut B: de Secà a CAP Balàfia-Pardinyes 2

Secà, Carrer del Corregidor Escofet, Av. Prat de la Riba, Carrer Baro de Maials, Secà.

 

Línia 20

Recorregut normal. Aturades puntuals.

Línia 70

Recorregut normal. Aturades puntuals.

30 anys de la Mitja Marató de Lleida

La Mitja Marató de Lleida celebra enguany el seu 30è aniversari. Un esdeveniment esportiu de ciutat que s’ha fet un lloc en el calendari de cites esportives importants entre els esportistes de Lleida i rodalies. Es tracta d’una activitat que enguany aglutinarà prop de 1.500 participants entre totes les activitats organitzades, com són la Mitja Marató, la Cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils. La Mitja Marató de Lleida, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, és la última prova del circuit de Mitges de Ponent (Balaguer, Tàrrega, Mollerussa i Lleida), on es decideixen els guanyadors.

La Mitja Marató i la Cursa de 5K tindran lloc el proper diumenge 19 de novembre. A les 9,30 hores es donarà el tret de sortida a la cursa 5k i poc després, a les 10.30 hores, a la Mitja Marató. Ambdós esdeveniments amb sortida i arribada davant el gimnàs Viding Ekke. Les curses infantils, per la seva banda, tindran lloc el dia abans.

Cal destacar que aquest esdeveniment és solidari amb la Fundació Renal Jaume Arnó, amb l’entitat Aspros i amb el Banc d’Aliments de Lleida. Uns 175 voluntaris treballaran amb la màxima il·lusió per que tots els participants i assistents gaudeixin al màxim d’aquest dia tan especial.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies