Salutació del president AVPC Lleida

 

PRESIDENT_ASSSOCIACIO_2020

 

A efectes del que disposa la legislació vigent, s’entén per voluntariat, el conjunt de les persones que efectuen una prestació voluntària i lliure de serveis cívics o socials, sense contraprestació econòmica, dins el marc d’una organització estable i democràtica que comportí un compromís d’actuació a favor de la societat i de la persona.

Per assolir aquests objectius bàsics dins l’àmbit del voluntariat existeixen les Associacions de Voluntaris.

Aquesta Associació de Voluntaris s’ha creat mitjançant les lleis de Protecció Civil i la d’Associacions de la Generalitat de Catalunya. Aquestes lleis recullen i regulen totes les directrius per a desenvolupar-les, i connectant la tradició d’associacionisme cívic que ha estat i és un element important de la identitat social i cultural de Catalunya i també com a factor essencial per al progrés social i l’avenç de Catalunya com a país.

A la nostra web obrim una porta digital directa a la tasca que realitzem..

En aquesta web hi trobareu informació general de qui som, que fem, com treballem…..

En aquest espai fem un resum de les nostres activitats, però verdaderament el àmbit de relació personal es viu se’n membre actiu de l’associació.

Desitjo  que aquest espai us serveixi per conèixer una mica mes protecció civil, el mon associatiu i gaudiu d’una estona de lleure, que en els temps que estem vivint, tot passa massa rapit.

Una cordial salutació.

 

Josep Lluís Valls Casals

President

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies