Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi

Afectacions i recomanacions de trànsit amb motiu de la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi de Lleida.

La Guàrdia Urbana ordenarà el trànsit aquest diumenge per minimitzar l’afectació durant l’esdeveniment i garantir la seguretat de tota la ciutadania.

 

GUÀRDIA URBANA:

 

La Guàrdia Urbana vetllarà pel bon funcionament del trànsit durant la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi, que tindrà lloc aquest diumenge 24 d’abril a les 9.30 hores.

La Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi és una festa atlètica que combina, de forma simultània, una cursa de 10 quilòmetres i una altra de 5 quilòmetres més popular. També s’inclou una cursa inclusiva d’un quilòmetre, que tindrà lloc una vegada finalitzada la cursa més llarga.

L’itinerari transcorre íntegrament per diversos carrers del barri de Balàfia, amb sortida al carrer Penedès i arribada al carrer Terrassa.

Amb l’objectiu de poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat de la cursa, hi haurà els següents desviaments:

Sobre les 08’00 hores es procedirà al tall de trànsit del carrer Penedès (tram entre el carrer Sabadell i el carrer La Garrotxa), així com el carrer Terrassa (tram entre Baró de Maials i Penedès). Ambdós desviaments es mantindran fins que hagin finalitzat tant la cursa com les tasques de desmuntatge de la infraestructura d’arribada (aproximadament les 13 hores)

Com a criteri general, a partir del moment de la sortida dels corredors, es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva en el circuit moments abans de que el Cap de Cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de Cursa l’hagi rebassat

El trànsit procedent de Corbins per la C-12 que accedeixi a la ciutat per l’Av Prat de la Riba serà desviat a l’alçada de Corregidor Escofet en direcció a Comtes d’Urgell, carrer pel qual han de poder entrar a la ciutat sense dificultats

El trànsit procedent de Torreserona i Secà de Sant Pere que accedeixi a Lleida per Rosa Parks, serà desviat pel carrer Enric Arderiu i Virginia Woolf per a que entri a la ciutat per Av Prat de la Riba. Un cop incorporats a aquesta Avinguda també entrarà a la ciutat per Comtes d’Urgell

Des del barri del Secà de Sant Pere es podrà sortir directament a l’Av Alcalde Porqueres (N-230) a través de l’Av. Torrevicens, Pla Països Catalans i Av Balàfia. Aquesta ruta no es podrà utilitzar en sentit contrari ja que forma part del recorregut de la cursa, fins que aquesta hagi finalitzat

Durant el transcurs de la cursa, i als efectes de compatibilitzar el pas dels atletes amb la resta del trànsit, es reduirà en un carril la circulació per les Places de França i Europa respectivament. No es preveuen retencions significatives com a conseqüència d’aquest estretament de calçada

Els carrers Baró de Maials i Corregidor Escofet, trams compresos entre Prat de la Riba i l’Av Balàfia seran tallats al trànsit entre les 9.30 i les 11 hores aproximadament.

Recomanacions

Evitar circular pel circuit de cursa amb el vehicle entre les 9.30 i les 11 hores

Les línies de Bus compreses en el recorregut de la cursa es poden veure afectades puntualment

Caldrà seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana de Lleida, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar habilitat, en els punts de tall, els quals informaran de la ruta recomanada a seguir.

Més informació a la web de Paeria – Ajuntament de Lleida https://www.paeria.es/cat/index.asp?Dia=-1&Mes=-1&Any=2022&IdDepartament=-1&TextCerca=&Consulta=False&Pagina=-1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies