Afectacions al trànsit i talls de carrers amb motiu de l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya, a Lleida

Afectacions al trànsit i talls de carrers amb motiu de l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya, a Lleida

 

• La cursa arriba al carrer Príncep de Viana des de la N-240, dijous 21 de març, a les 16.30 h

• La Paeria recomana pensar en rutes alternatives i desplega un pla comunicatiu i de senyalització per informar de les afectacions

• Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i usar la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació

 

L’Ajuntament de Lleida, a través de l’àrea de mobilitat i la Guàrdia Urbana, desplega un pla comunicatiu i de senyalització per tal d’informar sobre totes les afectacions al trànsit i talls de carrers que caldrà fer a la ciutat, dijous, dia 21 de març, amb motiu de l’arribada de la Volta Ciclista a Catalunya, a les 16.30 hores, segons la previsió inicial.

La cursa arriba a Lleida per la carretera de Tarragona, N-240, pel barri de Magraners, fins la rotonda del cementiri on enllaçarà amb la carretera LL-11, sentit interior ciutat. A l’arribar a la rotonda de “les vinyes”, la cursa girarà a la dreta en sentit Avinguda Victoriano Muñoz, fins arribar a la rotonda amb el Camí de Granyena per continuar cap al  Pont de Príncep de Viana, estació de trens i arribar a la meta, a l’altura  del número 20 del carrer Princep de Viana.

L’arribada de la Volta i el tram afectat provocarà les següent afectacions.

Desviaments previstos

Per poder facilitar l’activitat esportiva i garantir la seguretat dels seus participants, entre les 16.15 i les 17 h aproximadament, es prohibirà la circulació per tot el recorregut de la carrera fins a la meta.

La circulació s’anirà normalitzant a mesura que vagi passant la cursa, a excepció dels accessos a la zona de meta del carrer Príncep de Viana i a la Rambla de Ferran, perquè en aquest punt s’hi ubicaran els vehicles dels equips participants i de la resta de l’organització: autocars dels equips, jutges de cursa, serveis mèdics i de seguretat, etc.

En aquesta zona, la circulació quedarà restringida fins el desmuntatge final de totes les estructures i la marxa dels vehicles implicats.

Prohibicions de la circulació

A partir de les 8 h del mateix dia d’arribada de la Volta, dijous 21 de març, es prohibirà la circulació pel carrer Príncep de Viana entre la Rambla Ferran i el carrer Comtes d’Urgell.

A partir de les 10 h del dijous dia 21 de març, es restringirà la circulació de vehicles per la Rambla Ferran que s’utilitzarà com a espai d’estacionament dels vehicles relacionats amb la prova esportiva.

Altres avisos i recomanacions

La Paeria insisteix en planificar, amb temps, altres rutes alternatives i recorda més recomanacions pel dia de l’arribada de la Volta:

-Entre les 8 de matí i les 20 h del dijous dia 21 de març, hi haurà afectacions generalitzades a la mobilitat principalment al carrer Príncep de Viana, Rambla de Ferran i barri de Noguerola-Segre.

-Els usuaris dels pàrquings del carrer Príncep de Viana afectats per la zona marcada amb tanques, no podran sortir ni accedir als mateixos mentre duri les feines de muntatge i desmuntatge de la zona de meta que finalitzaran a les 20 h aproximadament.

-Veïns de la zona de l’Avinguda del Segre i adjacents podran accedir al barri per l’avinguda del Segre i el carrer Riquer també estarà obert  al trànsit.

-La circulació dels autobusos urbans quedarà afectada donat la impossibilitat de circular pel tram comprés entre el carrer Príncep de Viana i la Rambla Ferran.

-També quedarà impossibilitada a la circulació el Pont de Príncep de Viana.

-Per accedir en vehicle a l’estació de tren, es recomana fer-ho pel carrer Roger de Llúria i usar  la passarel·la de vianants que connecta el barri de Pardinyes amb l’estació.

La Paeria informarà durant tota aquesta setmana sobre les afectacions a premsa, xarxes socials, edificis i pàrquing afectats, comerços i empreses amb sortida al recorregut i carrers que patiran talls o altres tipus d’afectacions, el dia 21.

Reserves d’estacionament

La ciutadania de Lleida també veurà que a partir de les 8 h del dimarts, dia 19 de març, ja se senyalitzarà alguns carrers de la ciutat per tal de reservar espai pels vehicles dels equips que pernoctaran a diferents hotels de Lleida i per l’estacionament de vehicles de l’organització. Aquests afectacions es concreten en:

-Carrer Unió: Entre carrer Lluís Companys i carrer Templers, ambdós costats del carrer.

-Carrer Lluís Companys: Entre el carrer Roca Labrador i plaça de l’Escorxador, ambdós costats del carrer.

-Estacionaments interior Passeig de Ronda núm.70.

-Estacionaments davant edifici Passeig de Ronda núm. 63 (Hotel NH).

-Av. Alcalde Porqueres: Entre el carrer Pau Claris i l’av. Prat de la Riba, ambdós costats del carrer.

-Rambla de Ferran: Entre els carrers Riquer i Plaça Berenguer IV.

-Estacionaments zona blava del carrer Príncep de Viana-Estació de tren.

-Estacionaments carrer Comtes d’Urgell, entre el carrer Anselm Clavé i carrer Príncep de Viana, ambdós costats del carrer.

-Estacionaments carrer Anselm Clavé, entre el carrer Comtes d’Urgell i la Rambla Ferran.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies