Sorteig per participar en la Cavalcada dels Reis 2023

Sorteig per participar en la Cavalcada dels Reis 2023.

 

Se sortegen 51 places a les carrosses de les Barques, dels Avions, del Tren o la dels Dormilegues

El període de presentació de sol·licituds serà del 13 de desembre fins al 22 de desembre, ambdós inclosos

REGIDORIA DE CULTURA, CIUTAT I TRANSICIÓ ECOLÒGICA

 

L’Ajuntament de Lleida, mitjançant la Regidoria de Joventut Festes i Tradicions, convoca un sorteig públic dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, que vulguin formar part de la Cavalcada de Reis de Lleida 2023, participant en les carrosses de les Barques, dels Avions, del Tren o la dels Dormilegues.

El regidor de l’àmbit, Ignasi Amor, ha explicat que se sortegen 51 places a les carrosses de la cavalcada dels reis distribuïdes de la següent manera: 15 carrossa de les Barques, 15 carrossa dels Avions, 15 carrossa del Tren i 6 carrossa dels Dormilegues.

Poden participar tots els nens i nenes de Lleida que tinguin entre 6 i 12 anys el dia 5 de gener de 2023. Per participar-hi, cal presentar butlleta de sol·licitud al sorteig i entre tots els participants, s’escolliran els nens i les nenes que col·laboraran en la cavalcada. La confirmació per a la participació en les carrosses es farà mitjançant correu electrònic.

Presentació de sol·licituds per al sorteig i terminis

La sol·licitud, individual, degudament omplerta,  ha d’estar signada pel pare, la mare, el tutor o tutora legal, en nom del nen/a que vol participar.

La presentació serà presencial, dipositant la sol·licitud, en una urna que estarà ubicada a la Casa dels Gegants (av. Blondel, 64).

El formulari de presentació es pot descarregar aquí

El període de presentació de sol·licituds serà del 13 de desembre fins al 22 de desembre, ambdós inclosos. No s’acceptarà cap sol·licitud entrada abans o després d’aquestes dates, ni les presentades per duplicat ni les que incompleixin els requisits.

S’admetrà únicament una sola inscripció per cada nen o nena que vulgui participar. En cas que una persona s’inscrigui en diferents ocasions, l’organització n’admetrà únicament una.

La presentació de la sol·licitud implica l’acceptació d’aquestes instruccions i de les obligacions establertes en aquestes bases.

Documentació necessària

 

 

  • Formulari d’inscripció al sorteig.

 

  • Les dades mínimes que s’han de facilitar són:

 

  • Nom, cognoms i data de naixement del nen o nena que vol participar.

 

  • Nom i cognom i DNI de la mare,  pare o tutor.

 

  • Adreça (amb CP i Població)

 

  • Telèfons i adreça de correu electrònic de la mare, pare o tutor

 

  • Les dades recollides es faran servir únicament per a la gestió del sorteig.  Un cop passada la cavalcada les butlletes es destruiran.

 

 

Sorteig

 

 

  • El sorteig es realitzarà el dia 23 de desembre a les 11 hores a la Sala Alfred Perenya  i el resultat es comunicarà als afortunats i les afortunades via correu electrònic.

 

  • La fórmula del sorteig serà l’extracció de les butlletes una a una, prèviament barrejades, fins al número total de places previstes. Actuaran com a fedataris públics,  tècnics de la Regidoria de Joventut, Festes i Tradicions.

 

  • Els inscrits no seleccionats formaran part d’una reserva, i si fos el cas, seranavisats per participar en la Cavalcada seguint l’ordre de la llista.

 

 

Posteriorment al sorteig es demanarà als participants la següent documentació:

 

 

  • Autorització escrita del pare i mare o tutors legals.

 

  • Acceptar de forma explícita les normes generals i la normativa sanitària aplicable a la cavalcada i les condicions establertes per l’organització.

 

 

Factoria dels Reixos

El regidor Ignasi Amor també ha explicat que hores d’ara ja s’han venut 4.500 entrades per a les sessions de la “Factoria dels Reixos”.

Cal recordar que hi haurà 8 sessions al pavelló municipal Barris Nord els dies 1 i 2 de gener, amb diferents horaris i un preu de 5 € (gratuït per als menors de 2 anys).

A més, també se celebrarà la tradicional Ruta del Camarlenc que s’iniciarà el 30 de desembre i ja es pot consultar el seu recorregut al web de Festes Lleida.

També s’instal·laran les Bústies Reials repartides per diferents zones de la ciutat a partir del 22 de desembre.

Es pot consultar tota la informació aquí.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies