El Govern nomena les noves directores de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i de la Direcció General de Protecció Civil

El Govern nomena les noves directores de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i de la Direcció General de Protecció Civil.

 

El Govern ha aprovat avui el nomenament de Marta Roca i Fina com a directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i el de Marta Cassany i Virgili com a directora general de Protecció Civil.

Marta Roca i Fina

Nascuda a Barcelona, l’any 1960. És llicenciada en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona. Té un Postgrau en Gestió de la Formació a les Organitzacions (UB) i un Mestratge en Funció Directiva (EAPC).

Ha desenvolupat tota la seva carrera professional com a funcionària de la Generalitat de Catalunya. El 1992 va iniciar la seva activitat en l’àmbit de la planificació i gestió de la formació i el coneixement en seguretat. Primer a l’Escola de Policia de Catalunya i posteriorment a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya on ha exercit diferents responsabilitats. Ha estat cap del Servei de Coordinació Docent (1998-2010), cap el Servei de Formació Bàsica (2010-2012), Responsable de Formació Universitària (2012-2016) i des del 2016 subdirectora general de Formació Universitària, Recerca i Gestió del Coneixement.

Anteriorment també havia estat als Departaments de Treball, Presidència i Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Marta Cassany i Virgili

Nascuda a Tarragona, l’any 1970. És llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona, té un Màster en Gestió i Dret Local (UAB), i un Màster universitari en Dret Ambiental, per la Universitat Rovira i Virgili,programa de Doctorat en Dret. Així mateix, compta amb un Postgrau Universitari en Gestió Gerencial Local i Funció Directiva (UAB) i un Postgrau en Gestió de Personal al servei de les Entitats Locals (UAB).

Cassany ha desenvolupat tota la seva carrera professional a la Generalitat de Catalunya. Va iniciar-se com a tècnica dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Justícia. Posteriorment, va treballar com a tècnica del Gabinet Jurídic a Tarragona del Departament de la Presidència i secretària del Jurat d’Expropiació de Catalunya. Més tard, va ser cap de secció de gestió econòmica, obres i manteniment dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Justícia. També ha estat jurista del Centre Penitenciari de Tarragona igerent del Centre Penitenciari d’homes de Barcelona.Ha treballat com a cap del Servei de Coordinació dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, com a directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i com a Secretària d’Afers socials i Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. En l’actual legislatura ha estat directora dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Tarragona.

Dona classes com a professora associada de Dret Administratiu a la Universitat Rovira i Virgili iés formadora interna de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies