Desviacions i talls de trànsit aquest diumenge amb motiu de la celebració de la Aldahra Mitja Lleida

Desviacions i talls de trànsit aquest diumenge amb motiu de la celebració de la Aldahra Mitja Lleida.

 

La competició, que espera uns 700 atletes, tindrà sortida i arribada a l’Avinguda Rovira Roure i presenta enguany un recorregut íntegrament urbà

GUÀRDIA URBANA

 

La Guàrdia Urbana ordenarà el trànsit aquest diumenge per minimitzar l’afectació als carrers durant la celebració de la Aldahra Mitja Lleida, una competició atlètica de 21 quilòmetres de recorregut íntegrament urbà.

La cursa s’iniciarà a les 10 hores del matí des de l’Avinguda Rovira Roure de Lleida i transcorrerà pel Passeig de Ronda, Cardenal Cisneros, Joc de la Bola, Ciutat Jardí, Roure, Antic Camí del Murri, Olivera, Avinguda Ciutat Jardí, Til·lers, Periodista Trapa, Victòria Kent, Germanies, Avinguda Pinyana, Avinguda Balàfia, Baró de Maials, Avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Avinguda Tortosa, Pont de Pardinyes, Camí de Grenyana, Victoriano Muñoz, Camí de Picos, Avinguda Garrigues, Plaça Bores, Avinguda Tarradelles, Camí de Granyena, Pont de Príncep de Viana, Plaça Berenguer, Rambla Ferran, Avinguda Francesc Macià, Plaça Agelet i Garriga, Avinguda Madrid, Avinguda Blondel, Plaça Agelet i Garriga, Avinguda Francesc Macià, Rambla Ferran, Plaça Berenguer IV, Príncep de Viana, Plaça Europa, Passeig de Ronda i arribada de nou a l’Avinguda Rovira Roure.

Per a poder facilitar i garantir el muntatge de la infraestructura de la sortida i arribada, la concentració i escalfament previ dels atletes participants i la seguretat del recorregut de les dos curses hi ha previstos els següents desviaments:

Sobre les 19 hores del dissabte es procedirà al tall de trànsit de l’Avinguda Rovira Roure, tram comprés entre l’Av Onze Setembre i Passeig de Ronda per facilitar les tasques de muntatge de tota la infraestructura de sortida i arribada de la cursa. El dissabte el tall només afectarà a la calçada de sentit d’entrada a la ciutat.

El tall de l’altre sentit circulatori es completarà el propi diumenge a partir de les 8 hores i es mantindrà tallat i desviat fins que hagin finalitzat la cursa i les tasques de desmuntatge (aprox. les 14 hores).

A partir de les 8.30 hores es procedirà al tancament del sector interior de Ciutat Jardí tant des de la rotonda d’Onze de Setembre amb Joc de la Bola com des de la rotonda de la N-240 amb el carrer Olivera. També es desviarà el trànsit d’entrada a la ciutat pel Pont de Pardinyes des del Polígon El Segre, a l’altura de la rotonda de l’antiga COPAGA, així com l’Av. Tarradellas i Av. Victoriano Muñoz des de la Carretera LL-11

A partir de les 8 hores es conformaran de forma progressiva els carrils de pas de cursa per la Rambla de Ferran, Av Francesc Macià, Av. Blondel, Av Madrid i Av Princep de Viana on la calçada quedarà dividida de manera que es compaginarà el pas de la cursa amb la circulació de vehicles. Per a fer-ho possible es desviarà el trànsit de l’Av Garrigues des de la rotonda de l’Av. Barcelona, a l’Av València, i a l’Av Madrid des de la Pl. Espanya.

A les 10 hores i fins aproximadament les 11 hores, els Mossos d’Esquadra procediran a tallar el trànsit de la N-240 (A-22) d’entrada a la ciutat, a l’altura de Les Basses, orientant-lo cap a l’Autovia A-2, per a que entri a la ciutat per la LL-11 o altres vies.

Com a criteri general, partir del moment de la sortida de la cursa es tallarà i desviarà el trànsit de forma progressiva moments abans de que el cap de Cursa s’aproximi al punt de tall i es recuperarà la circulació tan aviat com el final de cursa l’hagi superat.

Al pas de cursa per la Rambla Ferran, Av Francesc Macià i Av Madrid, es mantindrà el trànsit rodat que s’incorpori des de Av. Princep de Viana i Carrer Anselm Clavé, però aquest haurà de circular obligatòriament fins a la Pl Espanya, lloc des d’ on podrà circular amb normalitat. En el sentit contrari no es permetrà circular més que al trànsit residual de la zona del barri de Noguerola, el qual podrà sortir del barri en direcció a la Plaça Agelet i Garriga per l’Av Segre, seguint les indicacions dels desviaments habilitats.

A l’Av Princep de Viana es mantindrà el trànsit obert només en sentit Plaça Berenguer. El sentit contrari estarà reservat a la cursa, i es mantindrà tallat i desviat fins que el darrer corredor hagi superat la Pl Europa en direcció Pg. Ronda.

Recomanacions

Per creuar el riu amb el vehicle en direcció Bordeta, Magraners i/o Cementiri entre les 09.30 i les 13 hores, no es podran utilitzar ni el Pont de Pardinyes, ni el de Princep de Viana, ni el Pont Vell. Per a fer aquests trajectes, qualsevol dels altres dos ponts (Instituts i Universitat) han de permetre els itineraris amb el destí esmentat sense dificultats.

Mentre duri la cursa però especialment en el tram horari entre les 11 i les 13 hores, es recomana als conductors que des de Balàfia o Pardinyes vulguin creuar a l’altra banda de la ciutat a través de Príncep de Viana, ho facin anant a trobar la A-2 a través de la N-230, LP-9221 o C-12, per a tornar a entrar a la ciutat per la C-13 i LL-11.

És un trajecte més llarg però estalviarà aturades i retencions provocades pel pas dels corredors, en primera instància per Baró de Maials, i posteriorment a Príncep de Viana.

Es recomana també informar-se prèviament abans d’utilitzar el transport públic de la ciutat, ja que els autobusos de les línies que circulen pel recorregut de cursa també seran desviats dels seus itineraris mentre aquest estigui afectat.

Es recomana seguir en tot moment les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, voluntaris de Protecció Civil i Personal Auxiliar Habilitat d’Organització de la Cursa desplegats al llarg del seu recorregut.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies